Musical ‘De tent op z’n kop’!

Korte inhoud

Op camping Zonnesteek, waar de eigenaren Carlos Olé en Martine Olé proberen hun klanten te behouden, wil iedereen weg vanwege de saaiheid van de camping.

Via een listige truc komen er echter verschillende gasten aan, waaronder de rijke familie Van den Adel, de tenniszussen, hofdames Elise en Betty, nonkel Jef en de zingende vriendinnen Barbara en Dana.

De eigenaren proberen de situatie te redden door te liegen over de busreparatie en een feestje te organiseren, terwijl Olivia Olé probeert te voorkomen dat de kinderen de waarheid ontdekken over het gebrek aan entertainment.

Als de gemene broer Alejandro, die zelf een camping runt, hoort over de plannen wil hij hier maar al te graag een stokje voorsteken. De klanten horen immers op zijn camping te zijn!

Scenario & regie

‘De tent op z’n kop’ is een vrije bewerking door juf Evy gebaseerd op het script van Benny Vreden. De musical wordt geregisseerd door juf Hilde & meester Filip.

Liedjes & dansjes werden zorgvuldig uitgekozen door alle juffen en meesters en zorgen voor een totaalervaring van de musical.

Inschrijven

Tickets kunnen besteld worden via onderstaand inschrijvingsformulier of qr-code.

https://forms.office.com/e/Cuy3VzzC4Y

Dit formulier registreert uw aanvraag. De plaatsen worden definitief gereserveerd na het ontvangen van de betaling. Na het ontvangen van de betaling bezorgen we via de kinderen de inkomtickets.

1 ticket kost 5 euro, te betalen via GBS De Zonnevlier op rek. nr. BE60 0017 6931 6170 met de mededeling naam leerling(en) – aantal tickets – voorstelling 1 of 2 (bv. Sarah Van De Velde – 2 tickets – voorstelling 1)

Bedankt alvast om onze kinderen te komen bewonderen.

Bent u ook al zo benieuwd?
We kijken er alvast enorm naar uit!

Tot dan!

Het Zonnevlierteam