Opvang

Opvang

Op school kunnen de kinderen ’s morgens terecht vanaf 6.30 uur in onze kleuterafdeling in Zonnegem. Zowel de kinderen van de lagere school als de kleuterschool kunnen hier terecht.

Om 7.40 uur start ook de opvang op de lagere afdeling. Zijn er kinderen van de lagere school in de vroege opvang tot 7.40 uur op de kleuterschool dan worden zij gratis overgebracht met de bus naar de lagere school.

Naschoolse opvang

Naschools kunnen zowel kleuters als leerlingen van het lager terecht in de school van Zonnegem tot 18.30 uur op ma, di, do en vrij.
Niet op woensdagnamiddag, dan is de opvang voorzien tot 18.30 uur in de gebouwen van FERM-kinderopvang ’t Rot in Letterhoutem. De bus brengt de kinderen gratis naar deze locatie indien jullie nood hebben aan de opvang.

Elke dag wordt er op beide scholen tot een halfuur na schooltijd gratis opvang voorzien. Op maandag, dinsdag en donderdag tot 16u15, op woensdag tot 12u en op vrijdag tot 15u30.

De betalende opvang op de kleuterschool van 6.30 uur tot 7.40 uur ’s morgens en van 16.15 uur op maandag, dinsdag en donderdag en van 15.30 uur op vrijdag tot 18.30 uur wordt voorzien door FERM-kinderopvang.

Hier kunt u de contactgegevens van FERM vinden.

De tarieven voor de betalende opvang zijn:

  • Voor het eerste kind 0,75 euro per begonnen halfuur.
  • Voor meerdere kinderen in de opvang 0,56 euro per begonnen halfuur
  • Voor kinderen met sociaal tarief 0,38 euro per begonnen halfuur